eN.sHarK

hmmm....ehehheee...jgn lari ya2...aku tak makan orang sebab aku makan nasi jew...so tak payah risau-risau nak follow and cmmet ya... aku suka berkawan dan boleh dikatakan semua orang aku nk kawan,tapi masalahnya orang jew yang tak mahu kwan dgn aku..ehhehe....lawak jeww percaya ke anda yg memang ada manusia yang tak mahu berkawan??...haaa tak mahu ya berperangai mcm tu ya..susah nk habaq neyy..
motif aku senang jew " BERCINTA BIAQLA PADA YANG SATU AND BERKAWAN BIAQ LA BERIBU-RIBU YAA..." >0,0<
UITS ! UITS ! jom tgk ikan berkodek , jgn lupa follow skali taw !! klu takkkk , NGAPPP !!

About Me

My photo
benarr aku memang xsuka menulis tepi kalu aku dah mula menuliss tuu haa....mmg pnjang nak mampois la...haha oke3..aku stay penang..haa ASLI ANAK JATI PENANG tw..

Followers

aku BuDak bWu blAjaR blogggerr NeY !!!...

assalamualaikum.... percubaan sora satu dua tiga
aku ABD HADI nma samaran onizuka ot la kowt bb suma psal internet,suma aku letak nma neyy,
xtaw psal hehhe...mgkin sbb aku dulu2 berangan nk p jepun xdpat kowt..haha.
itu psal aku letak nma ONIZUKA OT tuu hehe..sbo2 ngn aku neyy ya...
aku neyy jenis sowg yg suka buat lawk bdo ckit(ala senang cter lwak yg xmnjadi hahaha)..
aku suka berkwan ramai aalaa senang ckapla BERCINTA BIAQ SATU BERKWAN BIAQ LA BERIBU kan2 kwan aku...^^
haaa diatas neyy ialah aku,...hhehe...aku tahu yang aku neyy  xseberapa hndsome so aku berbangga ngn diri ku neyy
sbbnya inilah anugerah yg tidak ternilainya hrganya tww...
~maafla blog aku tidak sempura sepenuhnya sbb nya ku msih lagi berlajar mggunakan blogg hehe...~

11 comments:

  1. semangat kawan y kuat ! tgk , ak follower hg y first skali taw ! =D

    ReplyDelete
  2. hahahha mceh2 wee...wee cmna aku nk letak tpi tuu facebook ku pnya yaa??

    ReplyDelete
  3. kalau sudi sila follow,Jika tidak luangkn mas utk membaca.sy budak bru belajar..done follow..
    http://ggsaje-hatiakalpapankekunci@blogspot.com

    ReplyDelete
  4. oke.....done juga follow....sya pon bdak bru blajar juga ^^....jum kita belajar sekali ya..

    ReplyDelete
  5. done follow u bro..nice to meet u..peace...best kot berenang dekat dalm blog ko nie...hehehhe

    ReplyDelete
  6. thanks taherah Ghazali...nice too meet u too...kita msih dalam proses pra matang dalam menulis blog neyy...apapon thanks yaa ^^

    ReplyDelete
  7. cantik blog.
    suka warna biru eyhh?
    banyak sangat warna biru kat blogg niyy :)
    gambar-2 pun TERBAIKK ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehheee....terima ksih ..yee kita suka wana biruu...wna sejukk hehehee....btw thnks yaa..coz sudi gak singgah blog yg baru nk membangun nii :)

      Delete