eN.sHarK

hmmm....ehehheee...jgn lari ya2...aku tak makan orang sebab aku makan nasi jew...so tak payah risau-risau nak follow and cmmet ya... aku suka berkawan dan boleh dikatakan semua orang aku nk kawan,tapi masalahnya orang jew yang tak mahu kwan dgn aku..ehhehe....lawak jeww percaya ke anda yg memang ada manusia yang tak mahu berkawan??...haaa tak mahu ya berperangai mcm tu ya..susah nk habaq neyy..
motif aku senang jew " BERCINTA BIAQLA PADA YANG SATU AND BERKAWAN BIAQ LA BERIBU-RIBU YAA..." >0,0<
UITS ! UITS ! jom tgk ikan berkodek , jgn lupa follow skali taw !! klu takkkk , NGAPPP !!

About Me

My photo
benarr aku memang xsuka menulis tepi kalu aku dah mula menuliss tuu haa....mmg pnjang nak mampois la...haha oke3..aku stay penang..haa ASLI ANAK JATI PENANG tw..

Followers

cokolat !!! nyamnyam :)

assalammualaikum

arini akuu nakk share pasal cokolat!!!..
haa mungkin sesetengah wanita perempuan girl diluar sana yang hanya menyangka cuma korang2 saja yang tergila-gila kan COKOLAT nii haa...
akuu antara si pengemar COKOLAT nyamnyammm =p hhahaha..sudah semestinya,tak kira la lelaki ataupun perempuan tak kira tua atau pun muda yang memintai COKOLAT sejak dari dahulu kala ala senang cerita dari zaman budak-budak hingusan  tuuu ehheehe....dulu-dulu nakbeli kan cokolat memangla susah,bukan nya mcm sekarang siap atas flat pun ada jualnya cokolat tuu dahsyat...kita dulu kalu nk benda-benda manis nii YAALLAH punyala susah,nak tak nak kena la tggu parents kan...tggu dia  orang keluar bandarr haa time jgn ckap laa semua yang manisan dapt kann...

 
sodap mmg tak terkata weeehhh hahaha... nak tahuu takk apa dia maafat apabila kita makan saja cokolat ni :))
antara kebaikan yang patut kita dan diharuskan untuk dan dipersilakan untuk memakan COKOLAT NI
~ haa waktuu tension wahhh korang p beli laa cokolat-cokolat kegemaran anda dengan secepat mungkin tahuu sbbnya apabila anda tetiba tension ,stress meluat,geram semua2 laa yang sewaktu denganyaa,cokolat dengan sepantasnya dapat MENURUNKAN ANGIN ANDA haa percaya takk??? akuu percaya sebabnya akuu pun kadang kala tension macam ampa semuaa soo dengan cara ni laa akuu dapt meredha kan tension akuu hehehe..


~haaa untuk pasangan yang tengah merajuk tuuu GF/BF cuba anda cool kan pasangan anda dengan menghadiahkan pasangan anda dengan cokolat kegemarannya ehehhe...romatiklaa pulak kan heehehe..confom pasangan anda tak jadi nak marah ke merajuk kee apa-apa la selepas anda dah kasi cokolat tuu haaa...haa korang tak percayaa!!!... akuu percaya nak tahuu mcm mana akuu percaya hehe..malunyaa benda ni terhadap parentss akuu hahahahaa...sweet kan hahha...ala biasala rumahtangga kalu tak bergoyang sekali skala tuu mmg la tak sah kann ,akhirnya ibu ku merajuk dengan bapak akuu last-last bapak akuu belikan cokolat kegemaran heheh....tapii kaluu tadakk tuu mmg akuu TABIKK GILA-GILAA WEE.....hahahaa....
~haaa ada lagii ni khas untukk orang yang PUTUS CINTA,PUTUS HARAPAN,PUTUS TUANG pun ada,PUTUS KAWENN, haa untuk orang-orang mcm ni selalunya terjadi mcm ni kan perkara yang tak masuk akal yang akan dia buat ialah LARI!!,BUNUH DIRI(jangan jarangla berlaku kan)!!.. PERGI MEREMPIT(kalu mati katak mcm mna)!!,MINUM ARAK(haiisshhh sodap sangat ka??)....better you all pergi laa beli cokolat buat bekalan sebulan kan baguss!!!...dosa pun tadak dapat!! hahhaaa...daripada buat benda-benda merepek tuu baik MAKAN SAJA COKOLAT TUU...haahah...

haaa ini pulak keburukan kalu teroverr makan cokolat nak tahuuuu
~confom-confomlaa kaluu terover makan cokolat padahnyaa KEGEMUKAN kann...tetapi tak apala kalu teroverr makan cokolat nii...kepada sesiapa yang tahu and suka makan cokolat banyakk tuu tetapi tahu bagaimana nk kembalikan kestabilan anda tuu bagusss malah digalak kan makn cokolat lagii..tetapi!!!..( amboii bnyak sangat ehh tetapii aku ni =p ) kesihatan pun harus diperlihara juga yaa...
otak cergas,badan pun cergas :))


itu sajala yang akuu nak kongsi kan heeehee...ingat yaa...semua yang dikongsikan hanyala berdasarkan pengalaman akuu hehehehee....




                                                                                           yang sudi membaca sila tinggalkan komen anda,
                                                                                                                sekian terima kasih :)
                                                                                                                             

4 comments:

  1. kemain lagi .. bnyk noo ceklet =p

    ReplyDelete
  2. sume coklat diatas adalah coklat kegemaran lisa. sekian:P


    psst: jemput la dtg blog lisa pulak:)

    ReplyDelete