eN.sHarK

hmmm....ehehheee...jgn lari ya2...aku tak makan orang sebab aku makan nasi jew...so tak payah risau-risau nak follow and cmmet ya... aku suka berkawan dan boleh dikatakan semua orang aku nk kawan,tapi masalahnya orang jew yang tak mahu kwan dgn aku..ehhehe....lawak jeww percaya ke anda yg memang ada manusia yang tak mahu berkawan??...haaa tak mahu ya berperangai mcm tu ya..susah nk habaq neyy..
motif aku senang jew " BERCINTA BIAQLA PADA YANG SATU AND BERKAWAN BIAQ LA BERIBU-RIBU YAA..." >0,0<
UITS ! UITS ! jom tgk ikan berkodek , jgn lupa follow skali taw !! klu takkkk , NGAPPP !!

About Me

My photo
benarr aku memang xsuka menulis tepi kalu aku dah mula menuliss tuu haa....mmg pnjang nak mampois la...haha oke3..aku stay penang..haa ASLI ANAK JATI PENANG tw..

Followers

OOoooPPSSSss STOPP!!! kongkong ni !!!

oppsss
kongkong!!!...yang ini laa perkataan YANG PALING PALING DIBENCI KAN!!!
seriuss akuu pun tak suka sgt..namun siapala kita ni yang nak buangkan perkara ni kann...
sometimess KONGKONG ni amat berguna jugaa kann...but sometimes juga amat MERIMAS KANN !!!

CONTOH kongkong yang sometimes amat berguna untuk kita iaitu~
-masa study...haaa yg bagus kann...tapi kalau pada ceq laaa kann,ceq memang tak begitu setuju sgt ..yeeelaaa kalu terlaluu focuss smpai nak buat apa pon tak bolehh TENSION KOWTT!!!...kalu study2 smpai tak tengok dunia tuu memang parag sgt2,mcm seorang dekat tempat akuu nii...kisah dia mcm ni pada mula nya dia seorang yang begitu PANDAI weee oleh kerana paksa dgn parents dia..last2 tahu tak apa jadii???..haaa DIA SEKARANG DAH JADI MACAM tak betol...kecian sgt...huhuuu....
-kongkong kalu tetamu datang kerumahh...haahahhaa..yang nii aku sukaa khas untuk budak perempuan heheehh(jangan marah ya ) yeeelaaa kalu tetamuu mestilaa ibu ke ayah mesti tak akan bagi u all hangout kann dok rumah kemas rumahh sebb nya tetamuu nak datang ehehe...yee tak kan nak kasi kita budak laki yang nak buat kowt...kalu takat nak kemas2 NO HAL memamg senang kann,tapi kalu bab-bab nak MASAK AIR LA,NAK BANCUH TUU LAA,susah taw..tension dibuat nya hhahaa...mungkin kasi u all girl kata ala apa slahnya belajala takat nak harap kan u all semua kann..mcm aku nii kalu kaka aku p koja ,then akuu plak cuti kann,dah cuti time tulaa orang nak datang pulak mmg benci sebabnya akuu tak pndai buat air laa... :(

CONTOH kongkong yang memang sometime tak boleh masuk akal ~
-dah bosar ,malah dah msuk U pun still nak kongkong!!!...korang jangan ingat perkara ni tak pernah berlakuu..memang pernah berlaku dan benda ni berlaku btol2 depan biji mata ni haaa..hushhh ...cam mana nak buat yaa..mmhh akuu pun tak fahamm...smpai bila yaa nak dikongkong tuu??...kadang2 akuu tgk pon kecian,kadang tgk mungkin sometimes ada kebaikan nya kann..hisshhh tak tahu laa nak ckap ..
-gf/bf tak kasi nak keluar dgn kawan2 ??..lorr asal??even kawan tuu ialah laa old frenn kowtt...hisshhh pening2!!...jeless kee??takut kee?? tak tahuu laa...kenapa ekkk??..mesti kee kalu dah kapel tuu memang dah tak boleh nak keluar dgn kwan2 neyy??..sesungguhnyaa seorang kawan amat penting dalam kehidupan seharian tahuu...kalu tanpa kawan nii mcm mana?? haaa cuba korang pkir2 kan...kaluu akuu cnfom mmg dah tak bolehh nak hdupp kowtt..yeelaaa boleh kee seorang manusia nii hdup atas diri sendiri??..paling kuman laaa ada seorang pon ckup laa kann...tapi kalu btol memang ada manusia mcm nii,memang akuu sembah bumi kowt hahahah :)

haa...kadang2 ni kalu terlalu kongkong2 ni pon susah,kadang2 juga kalu tak dikongkong pun susahh kann terover pulakkk...yg penting nii niat!!..
okk tenqss laa kepada yang sudi juga nak membaca ayat2 yang tak sebegitu perfect sgt..sekurang-kurang aku blaja kan hahahha...dahh tuu  kalu rajin komen2 laa yee :))

1 comment: